Skip to content

Yoga Nidra

Lyza Michiels

5 video’s

7 audio’s

Yoga nidra gids

€ 69 

In dit online Yoga Nidra programma vind je een lessenpakket waarmee je meteen concreet aan de slag kan.

Met video- en audio-opnames begeleid ik jou om Yoga Nidra in je dagelijks leven te integreren, om zo de positieve effecten van een diepe ontspanning elke dag te kunnen ervaren.

Voel je je vaak moe? Heb je last van stress of voel je je opgejaagd? Heb je het gevoel dat je in een overlevingsmodus zit? En zou je graag beter slapen en vooral uitgerust wakker worden? Het is moeilijk om de beste versie van jezelf te zijn als je niet uitgerust of zelfs oververmoeid bent. 

Yoga Nidra is een transformerende techniek die je leidt naar diepe rust, stilte en vrijheid. Deze geleide meditatie kan je effectief helpen om die vermoeidheid die jou afremt los te laten. Yoga Nidra is ontspannend, maar helpt je tegelijkertijd ook om je batterijen op te laden. Dat effect is voelbaar voor je lichaam én geest.

Yoga Nidra heeft niets te maken met de actieve, fysieke vorm van yoga, maar het vertrekt van de toestand die je lichaam zo goed kent, namelijk zichzelf te herstellen: slapen.

Wat Yoga Nidra voor jou kan betekenen?

 1. Een tevreden en ontspannen gevoel, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

 2. Een eenvoudige tool die een positief effect heeft op je slaapgedrag. 

 3. Brengt fysieke en innerlijke rust.

 4. Geeft energie.

 5. Gaat oververmoeidheid tegen

 6. Helpt verbinding maken met je intuïtie waardoor je gemakkelijker keuzes kan maken.

 7. Helpt je jouw verlangens te manifesteren.

 8. Ondersteunt om te leven vanuit een gevoel van heelheid.

Dit is voor jou als je:

 • In overlevingsmodus bent en niet weet hoe je daaruit moet komen

 • Last hebt van stress

 • Slecht slaapt

 • Het moeilijk vindt om te rusten (zonder schuldgevoel)

 • Je gevangen voelt in een situatie

 • Op een kruispunt staat in je leven

 • Meer blijheid wil voelen in je werk en je leven

 • Emotionele ballast wil loslaten

 • Verlangens helder wil krijgen

 • Intenties wil manifesteren met een uitgerust lichaam

 • Een lichter en vrijer leven wil

Het Yoga Nidra lessenpakket  bestaat uit: 

 • 7 audio-opnames. Hiermee kan jij yoga nidra beoefenen waar en wanneer je wil
 • Een Yoga Nidra E-gids
 • 5 video’s

Prijs: €69

De video’s met de wisselende neusgat ademhaling, mobilisatie en twee yin yoga sessies kan je gebruiken om de energie in je lichaam te activeren voor de Yoga Nidra beoefening.

Het kan lastig zijn om elke dag een moment van rust te vinden of om de discipline op te brengen om daar voorrang aan te geven en voor een moment van rust te kiezen. Met dit programma kan je Yoga Nidra beoefenen waar en wanneer het voor jou past

Zo kan je een gewoonte ontwikkelen, een pauze om naar uit te kijken. Een moment dat niets moet, enkel liggen, luisteren en ontspannen. Door steeds opnieuw bewust voor rust en stilte te kiezen kan je het leven voluit ervaren en nog intenser genieten. 

Ben je klaar om samen de stilte te omarmen?
#omarmdestilte

Liefs, 
Lyza

Over Lyza

Op mijn twintigste startte ik met yoga als wekelijks rustpunt. Vandaag vormt het een onmisbaar deel van mijn dagelijkse routine, en geef ik les in Vinyasa yoga, Yin yoga en Yoga Nidra.

Ik heb geleerd te luisteren naar mijn innerlijke stem, niet die van omstanders. Door Yoga Nidra vond ik balans en de kracht om mijn lichaam en geest te omarmen. Vandaag sta ik hier zoals ik echt ben.

Yoga Nidra gaat verder dan een reeks oefeningen, het is een levensstijl waarbij je jezelf aanvaardt zoals je bent. Deze gedachte vormt de basis voor mijn manier van lesgeven. Altijd vanuit het hart en op een eigen, inspirerende manier. Ik geloof in de kracht van Yoga Nidra is een moment voor jezelf, waarbij je geest en lichaam aan kracht herwinnen. Het voelt als thuiskomen in het nu, een moment van pauze in de ruis. 

1I9A4087 copy

Reviews

Yoga nidra

Lof voor Lyza haar Yoga Nidra sessies:

FAQ