Skip to content

Klein, maar fijn 

Het zou me verbazen moest je het gevreesde c-woord niet gehoord hebben in 2021. Maar heb je ook gehoord dat 2021 hierdoor helemaal geen makkelijk jaar was voor de kleine ondernemer? Steek ook jij hen graag een hart onder de riem? Say no more. 

Droomde jij altijd al van het yulebal op Hogwarts? Goed nieuws, Abyix slaagt erin de wondere wereld van Harry Potter in 1, 2, 3 naar je toe te brengen. Pas wel op want wie weet haal jij die gevreesde Grim wel in huis! 

Oak, Ash & Thorn Deck bij House of Formlab

Ook House of Formlab voorziet jou opnieuw van de mooiste schatten. Spotte jij het exclusieve en eco-vriendelijke Oak, Ash & Thorn Tarot Deck al? Of viel jouw oog meteen op de onweerstaanbaar schattige Crystal Christmas Tree? Om dan nog te zwijgen over hoe de Master Healer Pendant jouw yule-outfit tot in de puntjes kan afwerken. 

Over juwelen gesproken, wie zou er niet gelukkig worden van deze handgemaakte Lapis Lazuli oorbellen van Eclats de fantaisie? En zag je de Marp Dai ring van Wiezewasjes al?

Kinderen en kerst

Kinderen en cadeautjes, dat is als boterhammen en choco — destined to be together. Voor jouw klein(st)e spruit heb ik ook wat toffe vondsten in aanbieding. 

Heb je boekenwurmen in huis? Dan kwam in oktober Het grote heksenboek van Kathleen Vereecken uit. De Billy Bones boekenbox voor de jonge tovenaar is een aanrader voor de echte boekenwurmen want voor een klein prijsje heb je meteen vier boeken in huis. Is dat een te grote stap voor jouw kind? Kies dan voor een plaatjesboek met een motto waar iedere jonge heks van gaat duizelen: Stap maar op mijn bezemsteel van Julia Donaldson. 

Spelen jullie op kerst graag een gezelschapsspel? Dan zijn kaartspel Claim, actiespel Paranormale Detectives en klassieker De Weerwolven van Wakkerdam, drie spellen die zeker niet op jullie lijstje mogen ontbreken. 

Heb je een echte avonturier in huis? Dan droomt die er zeker van met de KidsLabs Crystal Mining kit aan de slag te kunnen. Tiffany testte deze kit alvast met veel plezier voor jullie uit in deze tiktok

Prutsen maar! 

Ya Ya Yule

Wenste jij jouw omgeving trouwens al een fijne Yule of kerst? Laat deze kans zeker niet aan jou voorbijgaan en wens jouw naasten alle warmte toe met Astrids Ice Floe winterkaartjes. Ook onze eigen Tessa van Studio Moor ontwierp een kaartje dat je in Studio Pi’s kerstkaartenset terugvindt; een set waarvan 50% opbrengst naar VZW Boven de Wolken gaat. Warme wensen versturen én tegelijk een goed doel steunen… sounds like a win-win to me! 

Wist je trouwens dat je met de actiecode HAPPYYULE momenteel maar liefst 20% korting kan meepikken in onze academie? Dat vraagt om een vroege yule-gift voor jezelf, toch?!

Vier de feestdagen goed lieve luisteraars; in alle liefde en met de warmste mensen om je heen.

About Post Author