14 augustus, 2020

Team

Lana

De Queen B en host van Heksen Dragen Sneakers.

Wanneer ik in 2019 van start ging met de podcast had weinig verwachtingen, enkel een passie. Heksen Dragen Sneakers is ondertussen uitgegroeid tot zoveel meer dan ik had kunnen dromen. Dromen zijn belangrijk voor me, want ze hebben me geholpen in mijn strijd tegen darmkanker op 29 jarige leeftijd. Dat verhaal doe ik helemaal uit de doeken in mijn boek Reset. Daarnaast heb ik ook nog Lana Land waar ik mensen begeleid door meditatie en mindset.

Wat is spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is mijn leven. Het zit verweven in alles wat ik doe. Het is mijn houvast doorheen de moeilijke tijden en mijn inspiratie voor mijn passies. Ik zie spiritualiteit als elke vorm van connectie met iets dat groters is dan onszelf. Voor mij vertaalt zich dat in vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en in het ritme van het universum.

www.lanaland.be
@lanabauwens

Favoriete toverspreuk:
‘This too shall pass.’

Bram

Onze magiër van subliem geluid en klanken.

Ik ben Bram. Samen met mijn hondje Sia en een gitaar gaan wij op kleine avonturen om verhalen te verzamelen en hiervoor soundtracks te maken voor mensen die willen (en durven) dromen met hun ogen open. 
Wil je muziek leren spelen, jouw verhaal leren vertellen in een lied of gewoonweg luisteren en wegdromen?
Dan kan je met ons mee in de kleine avonturen duiken.

Wat is spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit, voor mij, is een overstijging van hetgeen in ons hart en hoofd is geprogrammeerd sinds we op deze planeet terecht kwamen.
Ik zie het als een rivier. Er kan jou verteld worden over de rivier of je kan er zelf in gaan. Die stap, die ervaring, de bewustwording is naar mijn idee spiritualiteit.

Wat doe je precies voor Heksen Dragen Sneakers?

Ik surf op de audio-golven die Lana en haar heksenkring maken. Alles wat de luisteraars horen, is eerst langs mij en mijn digitale knopjes en meters gepasseerd. Kort samengevat zorg ik voor de audio-kant achter de schermen van het heksenverhaal.

www.oakfielddrive.be
www.sleeptalkrecords.be
@bramzilla

Favoriete toverspreuk:
‘Shammalammadingdong!’

Dea

Onze behind the scene wizard

Ik ben een 28-jarige creativo met een passie voor kunst, katten en literatuur. Ik loop over van willekeurige weetjes, koop meer boeken dan ik lezen kan en ben verloofd met de zachtste vrouw die ik ooit heb ontmoet.

Wat is spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit staat voor mij gelijk aan het zoeken van Moeder Natuurs stem midden in alle chaos die deze wereld biedt. Ik probeer eerbiedig om te gaan met de natuur rond mij, probeer afvalbewust te leven en toon respect naar mens en dier toe. Dat maakt dat ik intussen twaalf jaar overtuigd vegetariër ben, me in veel facetten van de natuurgeneeskunde heb verdiept en twee schatjes van katjes geadopteerd heb bij DreamCATchers VZW.

Wat doe je precies voor Heksen Dragen Sneakers?

Ik begon als schrijver van de shownotes, maar door de verschuivingen bij Heksen Dragen Sneakers kan je me nu zowat Lana’s rechterhand noemen. Het team coördineren, content schrijven en de mailbox beheren zijn enkele van de taken die ik achter de schermen uitvoer.

@deacampine

Favoriete toverspreuk:
‘Protego Maxima. Fianto Duri. Repello Inimicum.’

Lisa

De Social Media Goddess

Hey, ik ben Lisa, een 29-jarige curieuzeneuze en avonturier op ontdekkingstocht door het leven. Ik hou van de natuur, de bergen, de zee, mijn e-reader vol boeken en de turnzaal. Wanneer ik snowboard, surf, een canyon afdaal, en via ferrata doe, me verlies in een boek of salto’s spring op de vloer kom ik helemaal tot rust. Als digitaal marketeer en copywriter kan ik niet zonder mijn smartphone en laptop. Daarnaast geniet ik als kreeft enorm van qualitytime met familie en vrienden.

Wat is spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij bewust zijn dat er meer is in het leven dan we zien. Het is tijd nemen voor jezelf, jezelf in alle laagjes leren kennen en je plaatsje vinden in het universum.

Wat doe je precies voor Heksen Dragen Sneakers?

Ik schrijf de teksten en plan de content voor de sociale media. I’ll go make HDS famous on Instagram 😉

www.livia-online.be
@liviaschrijft

Favoriete toverspreuk:
‘Abracadabra.’

Emma

Onze spirituele boekenworm

Ik ben een veerkrachtige witchy-feminist die zich graag verdiept in boeken. De stapel to-read groeit en genres wisselen elkaar af. Geen leestekort hier. Yoga, lopen, zwemmen en paaldansen zijn mijn uitlaatklep, de variatie in sport zorgt dat ik naar mijn lichaam luister wat het nu nodig heeft. In mijn keuken probeer ik zoete of gezonde baksels uit, die deel ik graag met vrienden en collega’s.

Wat is spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit brengt iets nostalgisch naar boven. Als jonge tiener was ik curieus naar meer, maar misschien hielden de puber-angst-jaren iets tegen. De nieuwsgierigheid blijft sluimeren, tot ik naar Gent verhuis. Hier beleef ik een heropflakkering dankzij de vrouwencirkel. Ik kom dichter bij mezelf staan en daardoor meer in connectie met mijn omgeving.

Wat doe je precies voor Heksen Dragen Sneakers?

Ik lees en deel mijn boekenliefde. Wie weet kan ik anderen inspireren.

@vancoillieemma

Favoriete toverspreuk:
‘Lumos’

Het Heksen Dragen Team is nog veel groter! Binnenkort komen de nieuwe heksen online, dus stay tuned!