Skip to content

HausMagick van HausWitch Erica Feldmann geeft je een geborgen thuis, een veilige plek voor je inner work. Harmonie, sereniteit, comfort en evenwicht in je huis zorgen voor innerlijke rust. Je hebt geen speciale, ingewikkelde methodes of specifieke voorwerpen nodig. De meeste basics hebben jij en ik, als heksen, vaak in huis, zoals kristallen of zout, wat een grote beschermende kracht bevat. Ik leer een tarotlegging met focus op de huissfeer kennen, ontdek dat ook in kamerplanten magie zit, cactussen beschermen je grenzen en ik maak een potion met essenties van kristallen (obsidiaan, toermalijn en seleniet) om slechte energieën buiten te houden.

Erica brengt in dit multidisciplinaire boek: traditionele rituelen zoals meditatie en astrologie, minder gekende aanpakken zoals psychic communiceren met je huisdier en heksen met een andere overtuiging bijeen.  

Het is een mooie samenwerking om de lezende heks te ondersteunen en een basis te geven. Ze brengt het met respect voor andere culturen en legt uit waarom de term smudging niet wordt gebruikt, dat is namelijk onderdeel van een heilige ceremonie en niet bedoeld om je huis te cleansen. Ze zet zich in voor culturele appreciatie i.p.v. het toe-eigenen van rituelen (zoals smudging).

Mijn leven is druk en hectisch, daarom haal ik uit elk hoofdstuk wat mij aanspreekt en haalbaar lijkt. Hoe klein je aanpak ook, het effect is zeker voelbaar want jij zorgt zelf voor de magie in je spreuken. Dankje Erica om dit boek af te stemmen op de hedendaagse rush van de maatschappij waarin ik zoveel wil doen en zijn. 

Het is een empowering magisch, not so every day doe-het-zelf-boek voor elke heks. Als je het mij vraagt? Een perfect housewarming cadeau. 

About Post Author