Skip to content

Kan jij je vinden in onze waarden?

Heks (x, v, m) is een persoon die openstaat voor een spirituele beleving ongeacht gender, nationaliteit of religie.
Bij ons is iedereen welkom. Van zoekende tot ervaren rot.

De enige vereiste is een open geest en een verlangen om spiritueel te blijven groeien.

shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash

Verbinding

Heksen Dragen Sneakers wil in de eerste plaats voor verbinding en een gevoel van community zorgen. We zijn er voor onze tribe, luisteraars, lezers en leden, zodat zij het gevoel hebben dat ze kunnen thuiskomen in de spirituele wereld. Daarnaast willen wij ook professionals uit België en Nederland verbinden en ondersteunen, zodat ook zij kunnen blijven groeien en meer mensen bereiken en helpen. Onze focus ligt dus vooral op lokale mensen die in het Nederlands werken. Daarnaast zorgen wij ook voor verbinding binnen ons team, zodat we als organisatie steeds verder kunnen groeien. Ten slotte willen wij een veilige plek aanbieden voor iedere spirituele beleving, zodat we naar elkaar kunnen luisteren, van elkaar kunnen leren en dieper met elkaar kunnen verbinden.

Thuiskomen

Heksen Dragen Sneakers vormt een spirituele thuis voor iedereen. We willen een veilige ruimte creëren om bij te leren en te ervaren. De nadruk ligt op begrepen worden en thuiskomen in een community van gelijkgezinden, waarbij luisteren naar elkaar van essentieel belang is. (Heksen Dragen Sneakers is niet voor niets begonnen als een podcast.) In deze thuis willen we voor elkaar zorgen, elkaar steunen en elkaar aanmoedigen. We willen zelfs ooit ook een fysieke ruimte creëren waar spirituele beleving centraal staat – in combinatie met een moderne, inclusieve levensstijl.  Het Heksen Dragen Sneakers-huis zal ook de thuis worden voor ons team. Geen gewone kantoren voor ons, maar een gezellige plek dat aanvoelt als een echt huis.

gryffyn-m-Jqh4ExwukjM-unsplash
john-salvino-9YubwxAIpw0-unsplash

Voor de stroom

Heksen Dragen Sneakers heeft als missie om spiritualiteit toegankelijk te maken en het belang ervan in een moderne samenleving te laten groeien. Hoewel we met onze sneakers een rebels kantje hebben, gaan we niet tegen de stroom in. We willen vooral voor de stroom uit zwemmen en de baan vrij maken voor meer spiritualiteit in alle aspecten van ons moderne leven. We willen mensen inspireren om vorm te geven aan hun spirituele beleving en we willen nadenken over hoe spiritualiteit er zal uitzien in de toekomst.

Bouwen

Heksen Dragen Sneakers is in de eerste plaats een platform waarop verder kan gebouwd worden. Van een podcast, een website, een membership, een boek en een academie tot een festival en zoveel meer. Heksen Dragen Sneakers bouwt platformen, ruimtes, podia en mogelijkheden om mensen te laten groeien, te verbinden en te laten stralen. Deze constructies vormen de fundamenten van waaruit we spirituele thema’s aan bod laten komen. Het verder uitbouwen van deze structuren is waar het team van Heksen Dragen Sneakers continu blijft aan werken.

nathan-mcdine-1n7w5BGFzJQ-unsplash
hannah-olinger-50W6uYEOSpk-unsplash

Fun

Uiteraard nemen wij spirituele groei serieus. Maar misschien nog belangrijker is dat het fun moet zijn. Zoals onze naam wel doet vermoeden, heeft Heksen Dragen Sneakers een speelse kant waarbij we dingen creëren omdat ze leuk zijn en we er plezier aan beleven. Spiritualiteit is geen opdracht, maar een keuze. Wij gebruiken humor, gekke ideeën en memes om een leuke sfeer te creëren.