Skip to content

Cursus voor de mini-heks Met Luna Maxima

3 hoofdstukken

7 video’s

schrijf- en doe-opdrachten

€ 35 

Je kan niet vroeg genoeg beginnen!

Ouders zijn vaak op zoek naar manieren om hun kinderen in contact te brengen met spiritualiteit. Kinderen zijn op zich al heel spiritueel, maar met deze cursus willen we hen inspireren om hun eigen heksenboek te maken.

Wat met de kinderen?!?

Ook de kleinste krijgen bij ons een plekje. Zo neemt juf Tiffany hen mee in de wondere heksenwereld van Luna Maxima en haar raaf Raf. Ze ontdekken er kristallen, rituelen voor tijdens de volle maan en leren kruidenthee maken.

De cursus is voor heksjes tussen de 6 en 10 jaar. 

In deze cursus krijgen ze verschillende opdrachten om zelf aan de slag te gaan en zo hun eigen heksenboek te maken. Ideaal om hen in contact te laten komen met spiritualiteit op een leuke manier.

Wat gaan ze leren:

  1. De drie belangrijkste kristallen.
  2. Hoe de maan werkt.
  3. Een volle maan ritueel.
  4. Een paar belangrijke kruiden.
  5. Hoe je thee zet.
  6. Zelf een heksenboek beginnen.
  7. De eerste kennismaking met het spirituele leven.

3 hoofdstukken

Per hoofdstuk zijn er telkens twee filmpjes. Eerst krijgen ze de uitleg (ongeveer 10 minuten) en de tweede video is de opdracht.

Hoofdstuk 1: Kristallen
Luna Maxima legt de drie belangrijkste kristallen uit.

Hoofdstuk 2: de maan
Hoe kan je een volle maan ritueel doen.

Hoofdstuk 3:
Hoe gebruik je kruiden en kan je er thee mee zetten?

Over Tiffany

Tiffany is een 26-jarige leerkracht voor anderstalige nieuwkomers, die nu al 10 jaar werkt met kinderen van alle leeftijden. Eerst als animator, dan als opvoeder en nu als leerkracht. Daarbuiten grepen de toneelkriebels haar al vast op 12-jarige leeftijd, die verworven kriebels gebruikt ze nu als regisseur voor een kindertheater. Naast haar werk heeft Tiffany al sinds een jonge leeftijd heel veel interesse in alles wat spiritualiteit is, deze benadert ze vaak met de voeten op de grond (hoofd in de wolken) en een vleugje wetenschap. Haar passie voor kinderen, theater en spiritualiteit brengt ze graag samen in haar alter ego Luna Maxima. Leergierig, soms een beetje chaotisch maar met een hart vol liefde dat is Tiffany kort samengevat. 

104258998_10221069704044645_6708767407234091305_n

FAQ