Skip to content

MEMBERSHIP

Je kan terug inschrijven vanaf 1 april!

Wil je als eerste weten wanneer de deuren terug open zijn?
Schrijf je dan in op onze wachtlijst. Je zal ook als eerste het nieuwe programma voor de webinars ontvangen.

Wat onze huidige leden over het membership zeggen:

Hieronder kan je alvast een kijkje nemen naar wat het membership allemaal te bieden heeft.

We hebben dit membership in elkaar gestoken om jou te helpen op je spirituele pad. We zorgen voor connectie, steun en inspiratie. Een virtueel pakket voor de moderne heks. 

Elke maand krijg je een uitgebreid aanbod met een meditatie, een webinar, maandelijkse video’s, een ritueel, meditaties en zoveel meer. Plus, je hebt makkelijk toegang op je gsm, tablet of computer. 

IMG_2526 copy

Begeleide meditatie

Een begeleide meditatie van Lana Bauwens om tot rust te komen en een beter connectie te krijgen met je innerlijke zelf. Elke maand ontvang je een nieuwe meditatie toegankelijk voor absolute beginners, maar ook zeker interessant voor diegene met ervaring.

Maandelijks live webinar

We hebben ook een maandelijks live webinar met een expert. Elke maand kijken we naar een nieuw thema. In de voorbije sessies kwamen al astrologie, essentiële oliën, zelfvertrouwen, manifesteren, hormonale balans en chakra’s aan bod. Het volledige programma van de komende maanden zal je te zien krijgen wanneer de deuren terug openen.

Membership visuals site
DSC00673

Astrologische vooruitzicht

Wat hebben de sterren en planeten te vertellen voor de komende maand? Dat weet Michael The Leo Mystic je te vertellen in haar maandelijks astrologisch vooruitzicht. Zo kan jij je maand goed plannen en in tune zijn met de energie.

Runen legging

Niet zozeer “wat zeggen de kaarten?”, maar wat zeggen de runen? Lyssa zal maandelijks runen leggen om te zien wat we mogen verwachten in de komende maand en welke energie er naar boven komt. De runen geven je richting. Daarna is het aan jou om ermee aan de slag te gaan. Dit is ook een leuke manier om runen beter te leren kennen.

ksenia-yakovleva-cBkHr5RuooA-unsplash
f7a365be-5387-4f16-bf36-8d3fdaafe2e9

Kristallen

Maandelijks bespreekt Charlotte van Tian Tu een kristal in een korte video. Ze vertelt je over de geschiedenis van het gebruik ervan, de helende eigenschappen, de corresponderende chakra en of de kristal safe is om in de zon of in water te gebruiken. Zo kan je op een leuke en hapbare manier kristallen beter leren kennen.

Kruiden met Annelies

Elke maand duikt Annelies Dhooge in haar Kruidbar en stelt ze een nieuw kruid aan je voor. Hoe je het kan gebruiken, welke eigenschappen het heeft en zoveel meer. Op die manier maakt ze de kruidenheks in elk van ons wakker.

brooke-lark-kXQ3J7_2fpc-unsplash
Membership visuals site (1)

Community

Als lid van Heksen Dragen Sneakers krijg je toegang tot onze exclusieve community (enkel toegankelijk op het platform), waar je vragen kan stellen, ervaringen kan delen en connectie kan leggen met elkaar. Zo kunnen we ook elkaar inspireren en heb je een veilige plek om je vragen te stellen. Het Heksen Dragen Sneakers team zal het platform modereren en jullie bijstaan. En uiteraard zullen er ook TikTok filmpjes gedeeld worden. 😉

Volle maan ritueel

Lana en Eline van Wonder Woman zullen je maandelijks ook voorzien van een volle maan ritueel. Soms zal dit live zijn, soms krijg je een video die je kan volgen. De live sessies worden ook opgenomen en kan je later nog opnieuw bekijken. Je kan het ritueel dus ook een paar dagen na de volle maan doen.

Membership visuals site
annie-spratt-GWCvnsMtiBg-unsplash

Archief

Ten slotte krijg je toegang tot een archief van zes maanden. Je kan dus duiken in onze bibliotheek van witchy kennis! Wie weet hebben we ook wel een forbidden section… 

Spiritualiteit is niet iets dat je enkel doet wanneer je eens naar de yoga gaat of op retraite weekend. Het is niet een onderdeel van je leven, maar zit verweven in alles wat je doet. Met dit membership ondersteunen we jou om spiritualiteit te laten vloeien in je dagdagelijkse leven. Met tips, inspiratie en begeleiding hoef je niet meer op zoek te gaan, maar krijg je gewoon alles in één simpele klik.

Het Heksen Dragen Sneakers membership is gemakkelijk en de ideale manier om wat fun te brengen in je spiritualiteit. Het voordeel is dat je alles op jouw ritme kan doen en je kan toespitsen op wat je leuk vindt. En je zal ook ontdekken dat we heel graag cadeautjes geven aan onze trouwe leden. Want dit membership betekent vooral dat je deel uitmaakt van een supportive community die dezelfde interesse heeft en jou verder op weg helpt.

De voordelen van het membership

  • Professionele en betrouwbare begeleiding in je spirituele proces
  • Nederlandstalige en toegankelijke informatie
  • Alles wat je nodig hebt op één handig platform
  • Maandelijks nieuwe inspiratie en kennis opdoen
  • Praat met gelijkgestemde zielen
  • Een aanbod vol spirituele zelfzorg

Wij zijn er om je te helpen

Het maakt niet uit of je nieuw bent op je spirituele pad of al veel ervaring hebt.

Waar je ook bent op je pad, de middelen en informatie die je krijgt in dit membership zal je inspireren, transformeren en een diepe impact hebben op je leven.

Als je graag op een leuke, speelse en toch betekenisvolle manier verandering wil brengen in je leven, dan is dit membership voor jou.

Als je graag deel wil uitmaken van een leuke community met spirituele maatjes die op een gelijkaardige manier in het leven staan? Dan is dit de plek voor jou!

Als je graag op ontdekkingsreis wil in alles wat met spiritualiteit te maken heeft, dan zit je hier op het juiste adres.

Word nu lid van onze tribe

Je kan kiezen om in te schrijven voor 6 maand en dan is het €10 per maand. Dat is voor de webinars alleen al een koopje. Kies je om in te schrijven voor een jaar? Dan krijg je nog eens €20 korting en betaal je €100. 

Heb je een vraag? 

POPULAIR

6 MAAND

€10/maand

Inschrijving is voor 6 maand = €60

6 webinars

4 maandelijkse video’s

1 maandelijkse meditatie

Volle maan inspiratie

Community

FAQ