Skip to content

HEKSEN DRAGEN SNEAKERS MEMBERSHIP Je maandelijkse dosis aan spirituele inspiratie

“Alles wat ik nodig heb om spiritueel te groeien in een mooi pakket!”

6 maandelijkse video’s

1 maandelijkse webinar

Online community

€ 10/maand

Altijd al deel willen uitmaken van een spirituele community?

Dit is je kans!

Ik dacht altijd dat ik alleen was.

Ik herinner me dat ik als tiener zo hard op zoek was naar een community van mensen die bezig waren met spiritualiteit. Waar ik kon leren en nieuwe dingen kon ontdekken. Waar mensen met meer ervaring mij de weg konden wijzen. Maar vooral, waar ik me begrepen voelde. 

Zoveel van onze luisteraars spraken over een zelfde gevoel en zo ontstond het idee om een stapje verder te gaan. Om de mogelijkheid te creëren om met elkaar te verbinden, nieuwe dingen te leren en zelf met spiritualiteit aan de slag te gaan.

DE BESTE UPGRADE VOOR MIJN SPIRITUELE GROEI

Ik heb Heksen Dragen Sneakers leren kennen via de podcast en het voelde een beetje als thuiskomen. Via de podcast leerde ik al zoveel bij, maar ik wou nog een stapje verder gaan. Me inschrijven voor het lidmaatschap heeft me al zo ontzettend veel gegeven. Elke webinar leer ik weer iets bij over mezelf en over mijn spirituele groei. En het leukste is misschien wel de chat tijdens de webinars waar ik me altijd zo ontzettend gesteund voel.

– An

Dit is hoe het Heksen Dragen Sneakers Membership
jou kan ondersteunen

We hebben dit membership in elkaar gestoken om jou te helpen op je spirituele pad. We zorgen voor connectie, steun en inspiratie. Een virtueel pakket voor de moderne heks. 

Elke maand krijg je een uitgebreid aanbod met een meditatie, een webinar, maandelijkse video’s, een ritueel en zoveel meer. Plus, je hebt makkelijk toegang op je gsm, tablet of computer. 

IMG_2526 copy

Begeleide meditatie

Een begeleide meditatie van Lana Bauwens om tot rust te komen en een beter connectie te krijgen met je innerlijke zelf. Elke maand ontvang je een nieuwe meditatie toegankelijk voor absolute beginners, maar ook zeker interessant voor diegene met ervaring.

Begeleidende video + meditatie

Maandelijks live webinar

We hebben ook een maandelijks live webinar met een expert. Elke maand kijken we naar een nieuw thema. In de voorbije sessies kwamen al astrologie, essentiële oliën, zelfvertrouwen, manifesteren, hormonale balans en chakra’s aan bod.

De komende maanden: Een nieuw begin, yoga nidra, celestial singing, de magie van rituelen en spirit guides.

De live webinar vindt telkens op woensdagavond om 20u plaats via Zoom en er is een replay beschikbaar voor wie niet live kan kijken.

Membership visuals site
michael site membership

Astrologische vooruitzicht

Wat hebben de sterren en planeten te vertellen voor de komende maand? Dat weet Michale The Leo Mystic je te vertellen in zijn maandelijks astrologisch vooruitzicht. Zo kan jij je maand goed plannen en in tune zijn met de energie.

Maandelijkse video

Runen legging

Niet zozeer “wat zeggen de kaarten?”, maar wat zeggen de runen? Lana Bauwens zal maandelijks runen leggen om te zien wat we mogen verwachten in de komende maand en welke energie er naar boven komt. De runen geven je richting. Daarna is het aan jou om ermee aan de slag te gaan. Dit is ook een leuke manier om runen beter te leren kennen.

Maandelijkse video

ksenia-yakovleva-cBkHr5RuooA-unsplash
Tessa copy

Kristallen met Tessa

Maandelijks bespreekt Tessa De Moor een kristal in een korte video. Ze vertelt je over de geschiedenis van het gebruik ervan, de helende eigenschappen, de corresponderende chakra en of de kristal safe is om in de zon of in water te gebruiken. Zo kan je op een leuke en hapbare manier kristallen beter leren kennen.

Maandelijkse video

Kruiden met Annelies

Elke maand duikt Annelies Dhooge in haar Kruidbar en stelt ze een nieuw kruid aan je voor. Hoe je het kan gebruiken, welke eigenschappen het heeft en zoveel meer. Op die manier maakt ze de kruidenheks in elk van ons wakker.

Maandelijkse video

brooke-lark-kXQ3J7_2fpc-unsplash
3

Volle maan ritueel

Geen idee wat te doen met volle maan? Geen nood. Lana bezorgt je elke maand een volle maan ritueel dat je gewoon kan meevolgen. Ze laat je proeven van de mogelijkheden van rituelen en hoewel we niet samen in een ruimte zitten, is het bijzonder krachtig dat je weet dat anderen dit ook aan het doen zijn.

Maandelijkse video + maankalender + extra ritueel (pdf)

Archief

Ten slotte krijg je toegang tot een archief van zes maanden. Je kan dus duiken in onze bibliotheek van witchy kennis! Met webinars over kruiden, chakra’s, mindful eten, je levenspad vinden en zoveel meer. Tessa had het al over amethist, bergkristal en labradoriet. Annelies geeft je kennis over lavendel, bijvoet, vrouwenmantel. Je hebt toegang tot de meditaties van de voorbije maanden en je kan ook de runen leggingen en astrologische vooruitzichten herbekijken. Kortom, al meer dan 12u kijkplezier staat voor je klaar.

 

annie-spratt-GWCvnsMtiBg-unsplash
Membership visuals site (1)

Community

Als lid van Heksen Dragen Sneakers krijg je toegang tot onze exclusieve community (enkel toegankelijk op het platform), waar je vragen kan stellen, ervaringen kan delen en connectie kan leggen met elkaar. Zo kunnen we ook elkaar inspireren en heb je een veilige plek om je vragen te stellen. Het Heksen Dragen Sneakers team zal het platform modereren en jullie bijstaan.

Spiritualiteit is niet iets dat je enkel doet wanneer je eens naar de yoga gaat of op retraite weekend. Het is niet een onderdeel van je leven, maar zit verweven in alles wat je doet. Met dit membership ondersteunen we jou om spiritualiteit te laten vloeien in je dagdagelijkse leven. Met tips, inspiratie en begeleiding hoef je niet meer op zoek te gaan, maar krijg je gewoon alles in één simpele klik.

Het Heksen Dragen Sneakers membership is gemakkelijk en de ideale manier om wat fun te brengen in je spiritualiteit. Het voordeel is dat je alles op jouw ritme kan doen en je kan toespitsen op wat je leuk vindt. En je zal ook ontdekken dat we heel graag cadeautjes geven aan onze trouwe leden. Want dit membership betekent vooral dat je deel uitmaakt van een supportive community die dezelfde interesse heeft en jou verder op weg helpt.

Reviews voor het membership:

De voordelen van het membership

  • Professionele en betrouwbare begeleiding in je spirituele proces
  • Nederlandstalige en toegankelijke informatie
  • Alles wat je nodig hebt op één handig platform
  • Maandelijks nieuwe inspiratie en kennis opdoen
  • Praat met gelijkgestemde zielen
  • Een aanbod vol spirituele zelfzorg

Wij zijn er om je te helpen

Het maakt niet uit of je nieuw bent op je spirituele pad of al veel ervaring hebt.

Waar je ook bent op je pad, de middelen en informatie die je krijgt in dit membership zal je inspireren, transformeren en een diepe impact hebben op je leven.

Als je graag op een leuke, speelse en toch betekenisvolle manier verandering wil brengen in je leven, dan is dit membership voor jou.

Als je graag deel wil uitmaken van een leuke community met spirituele maatjes die op een gelijkaardige manier in het leven staan? Dan is dit de plek voor jou!

Als je graag op ontdekkingsreis wil in alles wat met spiritualiteit te maken heeft, dan zit je hier op het juiste adres.

Word nu lid van onze tribe

Inschrijven kan voor €10 per maand. Dat is voor de webinars alleen al een koopje. Je betaalt in een keer en krijgt na 6 maanden de kans om te verlengen. Dit verloopt niet automatisch.

Heb je een vraag? 

POPULAIR

6 MAANDEN

€10/maand

Inschrijving is voor 6 maanden = €60

6 webinars

6 maandelijkse video’s

1 maandelijkse meditatie

Volle maan ritueel

Community

FAQ