Skip to content

Het Heksen Dragen Sneakers Manifest

Heksen Dragen Sneakers is niet zomaar een organisatie. We zijn een spirituele community die niet alleen toegewijd is aan onze persoonlijke spirituele groei, maar ook lokale professionals uit België en Nederland wil ondersteunen en laten groeien. 

Wanneer je inspirerende, spirituele leiders over de vloer krijgt, zoals Charlotte De Baere, Jessica De Block en Nele Costers, dan sijpelt hun kennis en wijsheid ook door in onze organisatie. Wij zijn een bedrijf dat spiritualiteit en ondernemen samenbrengt. Onze organisatie is zo opgebouwd dat we dagelijks toepassen waar we in geloven en op vertrouwen. Intuïtie, zelfzorg en out-of-the-box-denken staan bij ons centraal. Spiritualiteit is doorweven in alles wat we doen. Ook in de businesskant.

Onze missie is om spiritualiteit toegankelijk en bespreekbaar te maken, en zo de grootste, spiritueel verbonden community op aarde te vormen. Op deze manier willen we niet alleen een positieve impact hebben op de maatschappij, maar ook iedereen met interesse in spiritualiteit ondersteunen en laten groeien. Ons team zet zich dagelijks in om dit waar te maken en is steeds op zoek naar nieuwe manieren om dit doel te verwezenlijken. 

Wij zien onszelf niet los van de community, maar maken er een integraal deel van uit. Elk van ons brengt wijsheid en kennis met zich mee, maar is tevens ook de leerling die constant bezig is met hun spirituele groei. 

Als vooruitstrevende organisatie binnen het spirituele veld zullen wij steeds regels en bestaande structuren in vraag stellen. Dit manifest is hoe wij een spirituele werkplek willen vormgeven.

11 redenen om waarom je deel wil uitmaken van ons team:

Vrijheid

Omdat wij vertrouwen hebben in ons team en in hun motivatie om te werken aan Heksen Dragen Sneakers, zullen wij niet werken met vaste uren. Slaap is belangrijk voor een goede productiviteit en daarom kunnen teamleden hun voormiddag zelf invullen. Meetings, deadlines en andere events starten pas ten vroegste om 11u30.

Voorbeeldfunctie

Onze werkethiek loopt gelijk met waar we in geloven. Zo werken wij volgens het ritme van de seizoenen en de maan. Wij voorzien ook ruimte voor vrouwen om te werken volgens hun cyclus. Wij hebben bijgevolg ook een moon manager die zich bezig houdt met de planning.

Goede doelen

Al onze werknemers worden aangemoedigd om vrijwilligerswerk te doen voor een goed doel naar keuze. Van zodra wij in staat zijn om ons team te betalen, zullen ze een week extra betaald verlof krijgen om dit vrijwilligerswerk te kunnen doen en zo hun steentje te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Transparantie

Momenteel werkt Heksen Dragen Sneakers met vrijwilligers, maar op termijn willen we daar verandering in brengen. Onze verloning zal gebeuren in drie levels: beginner (jaar 1 en 2), doorgewinterd (jaar 3 en 4) en die hard (na jaar 4). Iedereen binnen elk level krijgt hetzelfde loon – ongeacht opleiding, leeftijd of functie. Ook de tarieven voor onze sprekers, sponsors en andere samenwerkingen zijn transparant en voor iedereen gelijk. Wanneer de winst van Heksen Dragen Sneakers stijgt, zullen de verloningen binnen alle levels evenredig stijgen.

Thuis

Wij zijn niet zomaar een team, maar een hechte groep mensen die werkt aan een thuisgevoel te creëren op de werkvloer. Onze kantoren zullen ingericht worden als een huis. We eten gezellig samen aan de keukentafel, hebben plezier in de living, en er is een ruimte voor meditatie en rust.

Groei

Wij moedigen onze teamleden aan om te werken aan hun eigen spirituele groei door meetings, workshops en events te organiseren.

Creativiteit

Bij Heksen Dragen Sneakers moedigen we creativiteit aan. Er zal een 38-uren-week zijn waarvan vrijblijvend vier uur kan besteed worden aan een eigen project. Die tijd is waar de kracht van Heksen Dragen Sneakers vandaan komt. Uit deze projecten vloeien vaak nieuwe ideeën om Heksen Dragen Sneakers te doen groeien.

Open communicatie

Omdat het leven soms een wending neemt, hechten we bij Heksen Dragen Sneakers veel belang aan open communicatie. Ga je door een moeilijke periode, heb je hulp nodig of is er iets mis? Praat erover met het team. We zijn er om elkaar te steunen en voor elkaar te zorgen.

Flow

Het leven is een constante verandering. Daarom werken we bij Heksen Dragen Sneakers niet met standaard contracten. Ben je klaar om verre horizonten te verkennen, heb je zin om zelf iets op te starten of heb je een nieuwe passie? Geen probleem. Je bent vrij om te vertrekken én alles wat je bij ons geleerd hebt in je nieuwe avontuur mee te nemen.

Hecht team

Bij Heksen Dragen Sneakers moedigen we een hecht team en vriendschappen aan. We organiseren ook tal van activiteiten die je vrijblijvend kan bijwonen.

Innovatie

Heksen Dragen Sneakers heeft als missie om nieuwe spirituele beleving te creëren die toegankelijk, inclusief en hedendaags is. Ons team is dagelijks op een gemotiveerde manier bezig met deze missie werkelijkheid te maken.

Lees ook zeker wat onze waarden zijn!

Content creator

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe content creator. Kan je goochelen met woorden? Ben je niet verlegen om op video te komen? Ben je gefascineerd door alles rond spiritualiteit? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Ben je ook nog eens goed met Canva of heb je kennis van videobewerking, dan is dit een dikke plus!

Momenteel werken al onze teamleden als vrijwilligers. Je komt terecht in een hechte en gemotiveerde groep van spirituele mensen die geloven in het uitbouwen van Heksen Dragen Sneakers. Wij hebben twee keer per maand een online meeting en ook een aantal events per jaar. 

Heeft dit alles je geprikkeld en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan zeker GEEN CV, maar een brief waarin je uitlegt hoe deze waarden bij jou passen en wat spiritualiteit precies voor jou is. Bonuspunten voor je favoriete toverspreuk. De brief mag naar info@heksendragensneakers.be met als titel “Heks met talent!”.