2020 was een uitdagend jaar waarin we veel gegroeid zijn, ook bij Heksen Dragen Sneakers. Daarom gaan we 2021 tegemoet met nieuwe energie en ook met een volledig nieuw concept!

Tromgeroffel…

Je kan vanaf nu lid worden van de leukste tribe van de lage landen:
de Heksen Dragen Sneakers tribe!

WORD LID VAN DE TRIBE

Maandelijkse webinar

Wat ooit begon met een eenvoudig idee om spiritualiteit in een modern daglicht te plaatsen, is uitgegroeid tot een succesvolle podcast en een online platform.

Heksen Dragen Sneakers blijft elke dag groeien en daar komt veel bij kijken. Daarom hebben we een leuk concept uitgewerkt waarbij jij lid kan worden van Heksen Dragen Sneakers en in ruil daarvoor krijg je toegang tot de zes exclusieve webinars hieronder.

Waarom lid worden?

Ben je dol op de onderwerpen waar we het in de podcast en op de website over hebben?
Wil je jezelf graag nog iets dieper onderdompelen in deze spirituele wereld?
Dan is dit lidmaatschap voor jou!

Ontdek

Je kan uiteraard bij onze verschillende gasten terecht voor uitgebreide cursussen met witchy onderwerpen, maar misschien weet je nog niet goed waar je interesse in hebt of wil je eerst even je tenen in het water dippen. Dat kan met onze webinars.

Steun ons

Door lid te worden geef je ons ook de kans om Heksen Dragen Sneakers verder uit te bouwen en jou te blijven voorzien van goeie content. Ons steunen kan voor €40 en daarmee ben je lid gedurende 6 maanden. Geef toe: het ideale kerst/yule-cadeau! In ruil krijg je dus maar liefst zes professionele webinars voor slechts 6,67 euro per stuk!

Wacht niet te lang om je in te schrijven, want op 10 januari 2021 sluiten we de deuren voor 6 maanden. Je zal dan moeten wachten tot juli 2021 om terug lid te kunnen worden.

DE DEUREN SLUITEN

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Het webinar programma:

Astrologie

We bijten de spits af met Nele Costers van Adara. Zij komt vertellen over het waterman tijdperk en deelt haar inzichten over de impact hiervan op ons leven.

Wanneer?
Woensdag 27 januari

Essentiële oliën

Marion Naudts van Marion Maakt zal je inleiden in de wereld van de essentiële oliën. Ze geeft eerst een globale uitleg en focust dan op een paar olietjes waarmee jij aan de slag kan.

Wanneer?
Woensdag 17 februari

Manifesteren

Jullie trouwe podcast host Lana Bauwens leert je hoe manifesteren werkt. Zo kan jij jouw droomleven aantrekken óf toveren.

Wanneer?
Woensdag 24 maart

Happy Hormones? DO LESS

Ineke Van Nieuwenhove van The Ocean In Me komt vertellen over hoe je jouw hormonen gelukkig houdt door minder te doen. Ze komt met concrete tips om je hormonen in balans te brengen.

Wanneer?
Arpil (exacte datum tbc)

Zelfvertrouwen

In mei komt wervelwind Bowie Redman je een boost zelfvertrouwen geven. In haar eigen woorden: So you can grab life by the fucking balls!

Wanneer?
Woensdag 12 mei

Tweede chakra

Onze eerste reeks webinars sluiten we af met Charlotte De Baere. Zij gaat het hebben over de tweede chakra, Svadisthana, die gaat over sensualiteit, het ontstaan van creativiteit, zelfliefde en intuïtie.

Wanneer?
Juni (exacte datum tbc)

Wat mag je verwachten?

Je krijgt toegang tot de maandelijkse live webinar van een uur, waarna je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. De webinars zullen plaatsvinden op woensdagavond. Kan je niet aanwezig zijn op de live webinar, dan kan je achteraf de video herbekijken. De replay zal drie maanden beschikbaar zijn.

Word gedurende 6 maanden lid
voor slechts €40

certificate

WEBINARS VAN
ONZE GASTEN

Je kent ze al via onze podcast, maar nu kan je ook rechtstreeks van hen leren in leuke webinars.

handshake-heart

SPIRITUELE
COMMUNITY

Wanneer je lid wordt van Heksen Dragen Sneakers, word je ook deel van onze groeiende community.

floorplan

ONZE
TOEKOMST

Je helpt ons groeien als platform zodat wij in de toekomst top content kunnen blijven leveren en misschien wel zoveel meer. ;-)