Skip to content

Beluister deze aflevering ook op Spotify, Apple Podcasts of een ander podcast platform.

Voor wie doof of slechthorend is, of liever de aflevering leest, kan hier de transcriptie van de aflevering vinden.

Journalen

Deze week is Joey Brown te gast om het samen met Lana te hebben over journalen of bewust schrijven zoals Joey het noemt. De laatste jaren is journalen enorm populair geworden, maar Joey is al meer dan 10 jaar bezig met bewust schrijven. Ze werkte ondermeer haar eigen techniek uit om te journalen, namelijk de punt-lijn-schrijfmeditatie. 

In dit gesprek hebben Lana en Joey het over de effecten van journalen, het belang van in beweging te blijven en de zoektocht naar reflectie en zelfkennis. 

Joey zal ook een webinar geven voor ons membership over punt-lijn-schrijfmeditatie. Je kan alle info vinden hier vinden.

Je weg vinden naar het schrijven
Het belang ook van je lichaam tijdens journalen
Hoe je kan starten met schrijven
Manieren om tot zelfreflectie te komen
Waarom je best start met journalen

 

Over Joey

Joey Brown is schrijf- en bewustzijnscoach. Ze is ook de auteur van Schrijven naar bewustzijn (2019) en staat bekend om haar punt-lijn-schrijfmeditatie, haar methode voor zelfreflectie.

In 2012 organiseerde ze haar eerste retreats & workshops, en intussen heeft ze al honderden mensen begeleid bij hun innerlijk proces.

Joey voelt verbinding met veel termen om haar te omschrijven. Voor sommigen is ze een inspirator of katalysator voor het bewustwordingsproces, voor anderen een gids, schrijfcoach, baken, boekenvroedvrouw,  blokkadebreker, Little Blond Buddha, Spaceholder of Moederkip 😉. Vanaf nu mag ze daar dus ook moderne heks aan toevoegen. 

Centraal in haar werk staat zingeving, verbinding en bewustwording. Haar focus ligt daarbij op het transformerende proces dat schrijven, in combi met opstellingen, in beweging zet.

Alle info over haar workshops en retraits kan je vinden op www.joeybrown.be

In deze aflevering

[1:56] Over hoe Joey begonnen is met schrijfmeditaties.

[10:30] Ik wil een diepere connectie met mezelf door schrijven, hoe doe ik dat?

[43:35] Waarom zouden mensen het schrijven moeten beoefenen?

[53:13] Witchy dilemma’sRate, review en volg ons op Apple Podcasts

“Heksen Dragen Sneakers is de max!” ← Als jij er ook zo over denkt, schrijf ons dan een review of geef ons een positieve rating! Dit helpt ons om meer mensen – net zoals jij – te inspireren om spiritueel te leven in een moderne wereld. Klik hier, scroll helemaal naar beneden en klik op die 5 sterren en selecteer “Schrijf een review”. Laat ons zeker weten wat je uit de aflevering gehaald hebt!

Mocht je het nog niet gedaan hebben, subscribe op de podcast! Zo mis je nooit meer een aflevering. Subscribe!

Links vermeld in deze aflevering:

 

About Post Author