Skip to content

Beluister deze aflevering ook op Spotify, Apple Podcasts of een ander podcast platform.

Voor wie doof of slechthorend is, of liever de aflevering leest, kan hier de transcriptie van de aflevering vinden.

Transformatie

Welkom bij het nieuwe seizoen van de podcast! In de vorige aflevering kon je horen hoe Lana aan het begin stond van een groot avontuur; de adoptie van haar twee kindjes. Nu ze het mama zijn onder de knie begint te krijgen, begon het terug te kriebelen om nieuwe afleveringen te maken. 

Een aflevering over transformatie, maar vooral over loslaten, jezelf herontdekken en de positieve kanten van je leven eens overhoop te halen. Lana vertelt over hoe ze het mama zijn ervaart, uiteraard met respect voor de privacy van de kinderen. Een mooie start voor veel nieuwe afleveringen en een nieuw begin ook voor Heksen Dragen Sneakers.

 

Helemaal mezelf

De enige manier waarop ik het kan omschrijven, is that I feel whole. Er is een soort van rust, die ik de afgelopen jaren heb gemist. Ik ben niet anders dan ervoor, maar ik ben meer mezelf. Mensen zeggen me dat ik er anders uitzie. Dat er een gloed is. En ik snap wat ze bedoelen. Andere zeggen me dat het moederschap me staat en ook dat snap ik. Het ontbrekende stukje van de puzzel is gelegd. Nog een droom die in vervulling is gegaan.Rate, review en volg ons op Apple Podcasts

“Heksen Dragen Sneakers is de max!” ← Als jij er ook zo over denkt, schrijf ons dan een review of geef ons een positieve rating! Dit helpt ons om meer mensen – net zoals jij – te inspireren om spiritueel te leven in een moderne wereld. Klik hier, scroll helemaal naar beneden en klik op die 5 sterren en selecteer “Schrijf een review”. Laat ons zeker weten wat je uit de aflevering gehaald hebt!

Mocht je het nog niet gedaan hebben, subscribe op de podcast! Zo mis je nooit meer een aflevering. Subscribe!

About Post Author