Skip to content

Beluister deze aflevering ook op SpotifySoundCloudApple Podcasts of een ander podcast platform.

 Astrologie wat is dat nu net? Nele legt jou dit complexe begrip in deze episode haarfijn uit! Jouw sterrenbeeld en waarom je dat sterrenbeeld net hebt gekregen, je komt het allemaal te weten. Zo kom je er in deze episode ook achter wat Lana tot een leeuw maakt.   

Mensen begrijpen, dat is het waar het voor Nele van Adara om draait. Nele kreeg de astrologie met de paplepel ingegeven, al was ze als jonge waterman eerder sceptisch… toch moest ze uiteindelijk zwichten. Ze nam de astrologie in handen, studeerde, bestudeerde en rolde er verder in alsof het een soort van thuiskomen was.   

Hebben Nele en Lana jouw astrologie-interesse kunnen prikkelen? En vraag je jezelf af waar jij concreet kan beginnen? Volg een workshop of cursus bij Adara, lees “Astrologie voor beginners” van Esther van Heerebeek, de boeken van Yasmin Boland of blader door magazine Bloom

Wedstrijd

Bovenop dit alles, kan je een radix (jouw geboortehoroscoop) winnen opgemaakt door Adara zelf. Volg Adara en tag jezelf en/of een vriend op instagram, in een comment onder de afbeelding van deze episode, vermeld jouw sterrenbeeld en wie weet win jij wel een blauwdruk van je ziel!

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Dea

About Post Author