Skip to content

Beluister deze aflevering ook op SpotifySoundCloudApple Podcasts of een ander podcast platform.

Het is jou ongetwijfeld niet ontgaan dat Lana bergen talent bezit, maar in deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers kom jij écht alles over Lana’s debuut RESET te weten.

De begeleidende gast van deze episode is niemand minder dan Lana’s uitgever Katrien Van Oost, uitgever bij uitgeverij Lannoo en zelfbenoemde podcast virgin. Zij volgde het ontstaan van Lana’s boek stap voor stap. Het beste? Reset, een schrijfproces van twee jaren, zou als het ware een nieuwe levenshandleiding kunnen zijn. 

Zie deze episode van Heksen Dragen Sneakers niet als een review van Reset. Deze aflevering is een eerlijke wisselwerking tussen auteur en uitgever, het is een mooi dialoog tussen mensen, over mensen.  

Lana’s boek Reset leert je niet enkel om te gaan met moeilijke momenten in het leven, het leert je jouw momenten te durven pakken. Leef net als Lana in het nu. RESET!
(En lees.)  

Tip(s) van de week

Netflixreeks: The Good Place
Boek: Lunatic: een gids naar de maan en terug

Wedstrijd

Je kan uiteraard ook een exemplaar winnen van Reset. Daarvoor ga je naar onze Instagram pagina en plaats je een comment onder de post van de aflevering. De wedstrijd loopt tot maandag 20/07/20 18u.

Download het eerste hoofdstuk

Lana had nog een cadeautje bij. Je kan namelijk als voorproef je het eerste hoofdstuk van Reset gratis downloaden via deze link.

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Dea

About Post Author