Skip to content

Beluister deze aflevering ook op Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts of een ander podcast platform.

Dat het coronavirus woelige tijden met zich meebrengt, hoeft Lana Bauwens jou niet te vertellen. Lockdowns, bubbels, veranderingen, … Ook jij zat de voorbije maanden/weken ongetwijfeld wel eens met je (gewassen) handen in het haar. Maar geen zorgen, na het beluisteren van deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers, leer jij als een echte pro om te gaan met veranderingen!

Lana legt jou in deze episode haarfijn uit wat voor uitdagingen veranderingen kunnen zijn. Je leert verandering waar te nemen, meer in het moment te leven en te vertrouwen in het grotere plan dat het universum voor jou in petto heeft. Samen met Lana’s positieve kijk, groei je als het ware mee met de verandering die jouw richting uitkomt.

Ben je toch even het noorden kwijt of kan je wel wat stressreducerende hulp gebruiken? Lana bereidde speciaal voor jou een gratis meditatie voor die je hier kan downloaden.

En onthoud, ‘this too shall pass’! 

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Dea

About Post Author