Skip to content

Deze aflevering kan je ook beluister op Spotify, Apple podcasts, Soundcloud of andere podcast platformen.

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers gaan we voor de eerste keer aan de slag met jullie vragen: we kregen de afgelopen weken veel vragen binnen over hormonale (dis)balans en besloten er dus een aflevering aan te wijden. In deze aflevering praten we over hoe hormonale disbalans zich in ons leven getoond heeft, hoe dat werkt om je cyclus te syncen met de maan en delen we onze tips + tricks + lessen met jullie.

DISCLAIMER: deze aflevering is ook zeker niet enkel voor vrouwen, wij zijn er erg van overtuigd dat ook mannen er baat bij hebben om de cyclus van de vrouw beter te snappen.

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

In deze aflevering:

》delen we onze eigen ervaringen met hormonale disbalans, hoe heeft zich dat in ons leven getoond en welk effect heeft dat op ons gehad?

》babbelen we over de pil, haar bijwerkingen en hoe we zelf het nemen van hormonale anticonceptie ervaren hebben

》gaan we dieper in op hoe een gezonde menstruatiecyclus er zou kunnen uitzien en welke problemen naar voor zouden kunnen komen?

》delen we onze tips om je cyclus makkelijker te maken voor je lijf en je hoofd

》zijn we grote voorstander van meer ruimte om te babbelen over menstruatie en meer ruimte voor zelfzorg tijdens je menstruatie

》delen we onze favoriete tips om PMS iets makkelijker te maken + welke yogahoudingen en essentiële oliën je hierbij kunnen ondersteunen

》leggen we uit hoe je meer ritme kan vinden en krijgen in een onregelmatige cyclus

Links + resources:

》de volledige info over seed cycling kan je hier terugvinden

》wil je ook je cyclus makkelijker kunnen bijhouden, met Clue kan je heel simpel alles bijhouden op je gsm

》Melissa Ambrosini en haar boeken kan je hier terugvinden

》je kan ons terug vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》ook een vraag voor ons? Stuur ons gerust een mailtje op info@heksendragensneakers.be

》 tunes door onze huismuzikant AA Alfred

About Post Author