Skip to content


Beluister deze aflevering ook op Spotify, Apple Podcasts of een ander podcast platform.

Deze aflevering werd mogelijk gemaakt door onze favoriete witchy store: House Of Formlab.

De enige spirituele tool die Lana nog niet in haar bezit had, maar die wel al lang op haar wishlist stond, was een pendulum. Je kan dit object gebruiken om voorwerpen terug te vinden of te communiceren met geesten. Het is een simpel object, met name een kristal aan een touwtje dat toch eindeloos veel mogelijkheden aanbiedt.

In het begin stond Lana hier wat sceptisch tegenover, maar het is zo eenvoudig in gebruik en kan heel intuïtief toegepast worden. Je hebt hier namelijk geen voorkennis voor nodig zoals bij tarot of runen. Het is jouw energie die ervoor zorgt dat je antwoorden krijgt, wat het nog zoveel echter en puurder maakt. Je kan hier het pendulum in actie zien.

Voor wie staat te trappelen om dit zelf ook eens uit te proberen, check zeker de website van House Of Formlab waar je nog een heleboel andere leuke goodies kan bemachtigen!

Vanaf nu kan je je trouwens ook inschrijven en lid worden van de Heksen Dragen Sneakers tribe! Voor €40 kan je ons steunen en ben jij 6 maand lid van onze tribe. In ruil daarvoor krijg je maar liefst 6 webinars! Dat is minder dan €7 per webinar… En het zijn dan ook nog eens 6 fantastische sprekers:

  1. Nele van Adara die je in aflevering 44 aan het woord kon horen, komt vertellen over de astrologische betekenis van het waterman tijdperk.
  2. Marion van Marion Maakt die vorig jaar op onze live kerstspecial was, komt je inleiden tot de wereld van Essentiële oliën.
  3. Lana gaat ons leren manifesteren! Iets waar ze super hard naar uitkijk, want manifesteren is een krachtige manier om een fantastisch leven te creëren.
  4. De meest beluisterde aflevering van dit jaar was ongetwijfeld de aflevering met Ineke Van Nieuwenhove over hormonen en zij komt een webinar geven over hoe je hormonen in balans kan brengen door minder te doen. Klinkt ons als muziek in de oren.
  5. In aflevering 45 kreeg je powerhouse Bowie Redman al te horen en nu komt ze jou vertellen hoe je meer zelfvertrouwen kan krijgen.
  6. En de laatste webinar is eentje van Charlotte De Baere die in aflevering 53 sprak over energie en nu komt vertellen over de tweede chakra, wat het is, wat je ermee kan doen en hoe dat werkt.

Zeg nu zelf, het is een top programma en dat allemaal gewoon om ons te steunen zodat wij in de toekomst top content kunnen blijven maken voor jou. Alle info kan je vinden op onze website. Je kan dit ook cadeau geven aan je witchy friend of jezelf een cadeautje geven voor nieuwjaar. De deuren sluiten op in januari dus wacht niet te lang om je in te schrijven.

We hopen dat de luisteraars zich in Lana’s jaaroverzicht kunnen herkennen. 2020 is een jaar dat we niet snel zullen vergeten.

Desondanks is het goed om toch even stil te staan bij het afgelopen jaar en de obstakels waarmee we te maken kregen. Op die manier kunnen we dit alles loslaten en het nieuwe jaar verwelkomen.

We nodigen je uit om dezelfde oefening te maken: keer eens terug in de tijd en loop alle maanden van het jaar af en stel jezelf de vraag wat er telkens bijzonder was aan die maand. Welke gebeurtenissen waren er? Welke gevoelens traden daarbij op? Geef jezelf vooral de ruimte om ook te rouwen om de ‘wat als-momenten’.

Voor mensen die snakken naar meer: je kan ook jezelf een brief schrijven met al je hoop en wensen voor 2021. Durf het nieuwe jaar te starten met dezelfde hoop waarmee we 2020 ingingen.

Voor we onze winterpauze inzetten en jullie graag in januari terugzien, nog even een woordje van Lana:

Van het hele Heksen Dragen Sneakers team wil ik jullie, lieve luisteraars van harte bedanken om zo trouw naar al onze afleveringen te blijven luisteren. Jullie hebben ervoor gezorgd dat HDS is kunnen groeien tot een fantastisch platform met een super leuke tribe. Ik wens jullie een mooi eindejaar met ruimte voor bezinning en een hoopvol en positief begin van 2021. 

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Roxane

About Post Author