Skip to content

Beluister deze aflevering ook op Spotify, Apple Podcasts of een ander podcast platform.

Ze omschrijft zichzelf als zoekende en dankbaar en is niet bang om zichzelf kwetsbaar op te stellen en probeert vooral vanuit haar intuïtie te handelen.

Vorig jaar ontstond er tijdens het werken aan haar debuutalbum wat ruimte, waardoor het idee naar boven kwam om een eigen meditatietrack uit te brengen. Haar muziek werd door mensen namelijk als persoonlijk en eerlijk omschreven. Deze kracht wou Charlotte ook in haar meditatie steken, omdat je volgens haar op deze manier een universum kan creëren op alle mogelijke manieren.

Meer dan ooit is er nood aan gedeelde kwetsbaarheid. Charlotte ziet het als haar taak als artiest om haar platform in te zetten en de boodschap te verspreiden dat iedereen kan struggelen of zich onzeker kan voelen. Dit is een enorm belangrijke boodschap, zeker in tijden van sociale media waarin het lijkt alsof iedereen het perfecte leven leidt.

Intussen maakt meditatie deel uit van haar creatief proces. Ze grijpt hier soms naar terug wanneer ze vastloopt in de studio of als middel om dicht bij zichzelf te blijven en de focus te bewaren bij een muziekoptreden.

Op het podium vertelt Charlotte verhalen via welke ze een boodschap doorgeeft en zo verbintenis probeer te voelen met het publiek. Optreden omschrijft ze als ‘energie’ en die energie put je uit jezelf. Daarom is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en meditatie is daar een heel goed middel voor.

Zelf beoefent ze vooral ™, transcendente meditatie.

Voorts geeft ze aan veel te danken te hebben aan haar mama, waardoor ze zich nu kwetsbaar durft op te stellen en haar emoties onder woorden kan brengen.

Na een paniekaanval is Charlotte meer grenzen voor zichzelf beginnen te stellen. Haar boodschap die ze aan de luisteraars meegeeft is de volgende: “Je hoeft geen Solange of Beyoncé te zijn om te beseffen dat iets niet meer kan”. 

Over Charlotte

Charlotte Adigéry is verhalenvertelster van WWWater. Daarnaast brengt ze ook muziek uit onder haar eigen naam.

Ze omschrijft zichzelf als zoekende en dankbaar en is niet bang om zichzelf kwetsbaar op te stellen en probeert vooral vanuit haar intuïtie te handelen.

Instagram Charlotte Adigéry

Meer over Charlotte en haar werk – via haar website
Check zeker Spotify voor de ‘yin yang self-mediation’ van Charlotte
Hier kan je trouwens ook de Cassette kopen van deze meditatietrack.

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Roxane

About Post Author