Skip to content

Beluister deze aflevering ook op Spotify, Apple Podcasts of een ander podcast platform.

Dat laatste mag je vrij letterlijk nemen, want om goed te kunnen aarden loopt Charlotte als eens rond op haar blote voeten door het bos of omhelst ze bomen.

Dankzij haar schilderwerk leerde ze spiritualiteit ontdekken. Zo leerde ze werken met alle energieën rondom ons. Nu probeert ze op haar beurt om energetische heling over te brengen aan de mensen waarmee ze werkt als medium. Ze leert mensen communiceren met hun ziel en meer af te stemmen met hun intuïtie. Ze doet dit via haar Soul Guidance en The Goddess Project. Samen met haar man Michael met wie haar ziel reeds jaren verbonden is, organiseert ze ook Moon Magic Retreats. Samen vullen ze elkaar aan, maar dagen ze elkaar ook uit in hun spirituele groei.

Charlotte’s energiewerk leert ons opnieuw af te stemmen met onze (vrouwelijke) energie en contact te maken met het universum in onze huidige maatschappij die vol illusies zit. In deze aflevering licht ze haar werk en haar eigen spirituele pad toe en leert ze ons dat eigenlijk alles vanuit onszelf start. We moeten durven onszelf op de eerste plaats te zetten en onze eigen guidance of intuïtie te vertrouwen. Op die manier kunnen we met het universum waar wij zelf deel van uitmaken, communiceren en onszelf helen. Pas dan kunnen we voor anderen zorgen. Wees dus lief voor jezelf en voor de anderen om je heen.

Over Charlotte

Abstract artist – energetic healer – channel

Charlotte is kunstenaar, energyhealer en heks.
Ze omschrijft zichzelf als beeldend artiest, vrouw en iemand die verliefd is op het leven; het hier en nu.

Meer over Charlotte, vind je via de volgende links:

Website
Instagram
Expo Lightyears Ahead 30-31 oktober – 1 november
Soul Guidance/ The Goddess Project

Wedstrijd

Charlotte’s cadeau: er komt een nieuw groepstraject aan van de The Goddess Project. Hier mogen steeds acht vrouwen aan deelnemen en één plaats daarvan geeft ze nu cadeau weg.

Die persoon kan het volledige traject komen volgen: zes sessies in groep.

Hoe kan je dit winnen?

Er komt een post op Instagram over deze aflevering. Hieronder moet je een comment plaatsen om mee te doen en Charlotte volgen. Check zeker haar website charlottedebaere.be.

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Schownotes: Roxane

About Post Author