Skip to content

Beluister deze aflevering ook op SpotifyApple Podcasts of een ander podcast platform.

Loes is een echt gevoelsmens, iets wat ze meeneemt in haar dagelijks werk door haar intuïtie te volgen en mindful met het creatieproces van de bloemen bezig te zijn.

Dit is voor Loes de ideale manier om in connectie te staan met de natuur. De fysieke aanraking van de bloemen is daarbij ook heel belangrijk.

Zo is ‘Wildflowers and Wodka’ ook ontstaan: het delen van bloemen, gelinkt aan zelfzorg. Dit is gewoon wie Loes is. Het hielp haar in het verwerkingsproces en om gelijkgestemden te ontmoeten. Zelfzorg is tevens ook grenzen leren en durven stellen.

Haar belangrijkste boodschap voor de luisteraars is om niet te luisteren naar die stem die je opdringt om alles te rushen.

Ze is volop bezig met ‘Wildflower instaschool’, handig voor tutorials, maar ook voor beginnende bloemisten of hobbyisten voor marketingtips. Loes was in een vorig leven namelijk marketeer met een diploma fashion and branding. Check dit zeker eens om haar te steunen!

Over Loes

Loes van ‘Wildflowers and wodka’ is een edgy bloemist die de meeste magische installaties en boeketten maakt. Daarnaast is Loes bewust bezig met mental health en zelfzorg. Ze is een gevoelsmens die haar intuïtie volgt.

Ze is momenteel vooral online bezig en geeft cursussen en marketingtips voor iedereen die gebeten is door bloemen via haar instaschool.

Via haar Instagram omschrijft ze zichzelf als volgt:

  • Luxury florist, teacher and speaker
  • Sharing the good, the bad and the ugly.
  • Antwerp/worldwide available

Voor meer info over haar werk, check zeker ook: wildflowersandwodka@gmail.com
linktr.ee/wildflowers_and_wodka

Wedstrijd

Je kan een lidmaatschap van 3 maand winnen voor Loes haar Wildflowers instaschool. Deelnemen kan door @wildflowers_and_wodka te volgen en een comment te plaatsen onder de post op onze instagram over deze aflevering.

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Roxane

About Post Author