Skip to content

Beluister deze aflevering ook op SpotifySoundCloudApple Podcasts of een ander podcast platform.

Herinner jij je magic maker Elfi De Bruyn uit Episode 8 nog? In deze episode van Heksen Dragen Sneakers komt Elfi opnieuw op bezoek bij Lana. 

Elfi heeft namelijk een nieuw boek geschreven “Generation Hex” en dat boek past helemaal in de sfeer en thema’s die Heksen Dragen Sneakers ook uitdraagt. 

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers kom je te weten waar Generation Hex voor staat, hoe het boek ontstond en hoe Elfi zelf naar het begrip heks kijkt. Rituelen in de keuken en badkamer, het gebruik van kruiden en planten, kristallen en (orakel)kaarten, al deze tools komen in deze episode, alsook in Generation Hex aan bod. Zie “Generation Hex” gerust als een hack voor de moderne heks. 

Wedstrijd

Benieuwd geworden naar “Generation Hex”? Volg Elfi op instagram, reageer op de instagramfoto van deze HDS-episode en wie weet win jij of één van je vrienden wel één van de drie exemplaren die weggegeven worden! 

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Schownotes: Dea

About Post Author