Skip to content

 Tarot, journaling, meditatie, geen van deze begrippen klinken Bowie vreemd in de oren. Maar laten we ‘t hebben over Bowie’s concept “biechtbrieven”. Eigen brieven die ontstonden uit de nood om taboes weg te werken, maar die al snel overschakelden naar anonieme contactformulieren waarin mensen hun verhaal kunnen doen. Als je dacht dat we intussen als maatschappij taboe-vrij waren, bewijzen de biechtbrieven jou ongetwijfeld het tegendeel. 

Bowie’s instagram staat er vol mee, intussen heeft Bowie een eigen podcast en droomt ze luidop van een tv-show. (Manifesting much!) Thema’s als zelfmoord, seks, rouwen, spiritualiteit, …, niets is er taboe. Wedden dat ook jij er (h)erkenning vindt? 

Over naar Bowie’s contract met confidence. Het leven is ingewikkeld voor iedereen en loopt zelden van een leien dakje. Alleen gelooft Bowie dat jij aan jouw schaamte en zelfvertrouwen zelf iets kan veranderen. Geef jezelf daily credits, gun jezelf erkenning en ga in je volle kracht staan! Volg hier Bowie’s gratis mini-cursus “Badass Confidence in  3… 2… 1…!“, heb je nood aan meer ondersteuning? Volg dan Bowie’s “Bad Ass Confidence Cursus“. 

Wedstrijd

Bowie is zo lief drie plaatsjes te verloten onder onze luisteraars voor haar “Bad Ass Confidence Cursus“. Laat een comment achter onder de instagrampost van deze episode. Wil je nog een extra winkans? Deel de post in jouw stories, volg Heksen Dragen Sneakers, volg Bowie Redman en tag ons in jouw story!

En vergeet niet “Zelfvertrouwen is een spier!”


Heb je na het beluisteren van deze aflevering nood aan een gesprek? Dan kan je in België terecht op het nummer: 1813 en in Nederland op het nummer: 113. 

Over Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Host: Lana
Sound: Bram
Shownotes: Dea

About Post Author