Skip to content

Je kan de aflevering ook beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, SoundCloud of andere podcast platformen.

Let’s talk about Ayurveda

Ayurwatte? Lana en Maxime horen het jou zo denken. Gelukkig put jij uit deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers jouw basiskennis over de Ayurveda. 

Kort omschreven is Ayurveda een holistische levensstijl die zich richt op het voorkomen van onbalans. Lana en Maxime laten jou dan ook kennismaken met de levenstypes volgens de ayurveda “de doshas” en geven jou meteen mee welke elementen en eigenschappen typerend zijn voor die drie doshas: vata, pitta en kapha.   

Ben je na het luisteren van deze aflevering benieuwd geworden hoe jouw doshas in verhouding staan met elkaar? Dan kan je hier de online test van Lily Joan Roberts invullen. Laat Lana en Maxime zeker weten wat jouw resultaat is en tag Heksen Dragen Sneakers in jouw stories.  

Oh en vergeet jouw gepersonaliseerde t-shirt slogan niet!  

Ontdek hier de tips van de week:
– Crystals for Days’ Instagram en TikTok
– Het instagramaccount van podcast “Op wandel”

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Links + resources:

》je kan ons altijd vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》heb je een vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@heksendragensneakers.be

》 sound door Bram + shownotes door Dea + jingles door AA Alfred

About Post Author