Skip to content

De aflevering is ook te beluisteren via Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts of andere podcast platformen.

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers krijgen Lana en Maxime bezoek van hun eerste internationale gastspreker, niemand minder dan Tineke Krekels! 

Tineke Krekels is de bezielster van Niemand is een Eiland, een centrum voor energetische ontwikkeling in Eindhoven. Zelf is ze energetisch therapeut, reikimaster en docent. 

Ook al heeft ze nooit eerder een podcast beluisterd, toch is er een verbinding tussen Heksen Dragen Sneakers en Tineke Krekels. Tineke is namelijk dé reiki-docent van Maxime geweest. 

Tineke legt jou in deze episode uit wat reiki is, hoe het doorgaans toegepast wordt en hoe toegankelijk reiki is. Wist je dat reiki zelfs zo toegankelijk is dat, volgens Tineke, iedereen (ja, ook een kind of tiener) huis-, tuin- en keukenreiki kan leren? 

In deze episode duidt Tineke het belang van gronding, voeling krijgen met jouw chakra’s of het uit jouw hoofd kruipen en bewust in je lichaam zitten. Lana en Maxime, die vertellen jou op hun beurt wat ze in eerste instantie van reiki dachten en hoe gegrond zij in hun spiritualiteit staan. Spannend!  

Tineke’s tips van de week zijn:
– Ga je vervelen!
– Geniet van stilte.

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Links + resources:

》je kan ons altijd vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》heb je een vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@heksendragensneakers.be

》 sound door Bram + shownotes door Dea + jingles door AA Alfred

About Post Author