Skip to content

Aflevering is te beluisteren op Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts of andere podcast platformen.

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers nemen Lana en Maxime jou mee naar ongekende spirituele hoogtes. Samen met Lana, de meditatiedeskundige van jouw vaste heksen-dragen-sneakers-duo, bewandel je het mindfu(e)l pad der meditatie.

Enerzijds zal deze aflevering jou diep teleurstellen… Lana blijkt geen zwevende monnik te zijn. Anderzijds heeft deze HDS-episode jou ook fantastisch nieuws te melden, meditatie is verre van het minder coole broertje van yoga! 

Nu, wat is meditatie eigenlijk? Lana omschrijft meditatie als een pauzeknop die je bewust induwt en die ervoor zorgt dat jij ruimte creëert om op adempauze te komen. (Had jij het zelf mooier kunnen verwoorden?) 

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers gaan Lana en Maxime dieper in op hoe je thuis kan mediteren, hun eigen (katten)meditatie-ervaringen en hoe vruchtbaar meditatie is voor jouw balans en concentratie — maar hebben ze het evengoed over de lichte bijwerkingen en de don’ts die soms bij meditatie komen kijken.

Als kers op de taart kan jij een plekje veroveren voor Lana’s online meditatiecursus! (wedstrijd is afgelopen)

Met behulp van deze cursus ga je 30 dagen aan de slag, behandel je iedere dag een ander thema en leer je zes verschillende meditatietechnieken succesvol toepassen. Inschrijven kan nog tot 31 maart, 1 april start de online cursus.

Hoe jij dat winnende plekje te pakken krijgt? Deel de bijgaande afbeelding van deze podcastaflevering in jouw online-stories en vergeet Lana niet te taggen.
Hup, waar wacht je op?

Succes en “Ohm/Aum!”.

De tips van de week ontdek je hier:

De illustraties van Corina Nika

De trailer van Taylor swift’s Miss Americana

Yoga Girl Rachel Brathen

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Links + resources:

》je kan ons altijd vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》heb je een vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@heksendragensneakers.be

》sound door Bram + shownotes door Dea + jingles door AA Alfred

About Post Author