Skip to content

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers hebben Lana en Maxime een smakelijke gast voor jou in petto. Annelies Deleu, founder van Nectar Food Studio, omschrijft zichzelf als kok, waterkind en iemand die nooit niet geïnspireerd is.

Natuurlijk is zij veel meer dan dat. Als kind maakte ze uiensoep van haar opa’s tulpenbollen, maar alle afleveringen van “1000 Seconden” later en heel wat opleidingen verder, kan zij zich een holistisch chef noemen. 

Een holi-watte? Lana en Maxime horen het jou zo denken.

Annelies legt jou zorgvuldig uit wat holistische voeding is en waarom spiritualiteit een belangrijk onderdeel is van een holistisch eetpatroon. Verder kom je te weten waarom gezonde voeding één van de bouwstenen is van jouw hormonaal systeem en beginnen jouw vingers voortaan spontaan te jeuken als je het woord fermentatie hoort. Wedden dat je staat te popelen om zelf aan de slag te gaan? 

Ook daar heeft Annelies belangrijke tips voor jou. Zo geeft ze jou genoeg redenen om niet meteen naar de bio winkel te rennen en jouw portefeuille €200 lichter te maken aan allerhande sapjes en poedertjes. Soms hoef je ’t simpelweg niet verder te zoeken dan op jouw lokale markt! 

Alsof dat alles nog niet verrijkend genoeg is, kom je te weten wie Annelies’ inspiratiebronnen zijn, hoe je voor jezelf een weg kan vinden in de online-eetwereld en of het al dan niet belangrijk is om 1000 ingrediënten in huis te hebben en aan foodprepping te doen. 

Altijd al gedroomd van eten volgens moeder natuur’s ritme? ✔.

Smakelijk!

Annelies’ genoemde inspiratiebronnen vind je hier:

Natalie Schrauwen van Les Odettes, de atypische Greg Arnold en Inspobored van Alison Wu.

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Links + resources:

》je kan ons altijd vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》heb je een vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@heksendragensneakers.be

》 sound door Bram + shownotes door Dea + intro jingle door AA Alfred

About Post Author