Skip to content

De aflevering kan je ook beluisteren op Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts of andere podcast platformen.

Let’s talk about relationships!

Heb je er als rasechte romanticus altijd van gedroomd te worden weggeblazen alsof jouw partner storm Ciara in hoogsteigen persoon is? Dan kom jij in deze relatie-aflevering van Heksen Dragen Sneakers ongetwijfeld aan jouw trekken.  

Toch meer een Valentijnshater? Geen zorgen, zoals steeds bieden Lana en Maxime jou aanvullende ervaringen aan. Waar Lana al zestien jaar een liefde-op-het-eerste-gezicht-droom beleeft, heeft Maxime het over de moeilijkheden die daten met zich meebrengt en over de deugden die een single leven jou kunnen bieden. 

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers vertellen Lana en Maxime jou meer over relatiecyclussen en hoe je gebalanceerd kan fuseren met jouw partner, maar niet zonder eerst alles te horen over crystal clear communication en het belang van zelfkennis om tot een goed werkende relatie te komen.

En oh ja, let’s talk about sex!

Pluis hier de tip(s) van de week uit: Gwyneth Paltrow’s Goop Lab en Eefje de Visser

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Links + resources:

》je kan ons altijd vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》heb je een vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@heksendragensneakers.be

》 sound door Bram + shownotes door Dea + tunes door onze huismuzikant AA Alfred

About Post Author