Skip to content

Je kan deze aflevering ook beluisteren via Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts of andere podcast platformen.

In deze aflevering van Heksen Dragen Sneakers nemen Lana en Maxime jou mee in de wondere wereld van de seksualiteit. Weet je zelf nog niet helemaal hoe je jouw lichaam kan liefhebben? Geen nood, gastspreker Astrid Lucy legt jou van A tot Z uit hoe je jouw naakte zelf wat extra liefde geeft.

Astrid heeft het over “Nectarine”, haar webshop gevuld met yoni-eitjes, pleasure wands en kristallen massagerollers. Hoorde je ’t net in Keulen donderen? Dat is geen probleem, Astrid legt jou in detail uit wat een yoni-ei is en hoe dat dan werkt. 


Na deze uitzending weet ook jij waarom je jouw bekkenbodemspieren extra wil trainen en besef je dat niet het orgasme zelf, maar ook de weg erheen puur genieten kan zijn. 


Heb je jouw sensualiteit gevonden na deze Heksen Dragen Sneakers en wil je die graag delen? Ook daar rijkt Astrid Lucy jou de hand. In deze aflevering kom je alles te weten over “Perzik.xyz“, het nieuwe social media platform waar Astrid niet alleen van droomde, maar ook creëerde. Een broodnodig platform dat terecht af wil van de schaamte die rond ons naakte lichaam hangt.

Wie weet raak ook jij jouw ei er kwijt!

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

Links + resources:

》je kan ons altijd vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》heb je een vraag voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@heksendragensneakers.be

》 sound door Bram + tunes door onze huismuzikant AA Alfred

About Post Author