Skip to content

Luister ook op Spotify, Apple podcasts of Soundcloud.

In deze eerste aflevering van Heksen Dragen Sneakers maak je kennis met de heksen en hun sneakers. Maxime en Lana vertellen je alles over hun nieuwe podcast, gaan dieper in op wat spiritueel leven voor hen betekent en vertellen jullie hun verhaal en (ook belangrijk) het verhaal van het favoriete sneakers.

Over Heksen Dragen Sneakers:

Heksen Dragen Sneakers is een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld. In deze podcast delen we onze ervaring en verhalen met jullie, babbelen we met gasten over hun kijk op spiritualiteit en willen we jullie inspireren om met een vleugje magie en een no nonsense attitude in het leven te staan.

In deze aflevering:

》maak je kennis met jullie twee hosts en hun verhaal

》kom je meer te weten over de eerste yogales die Maxime ooit volgde en hoe het komt dat ze zich nu focust op yogatherapie en intuïtief leven

》vertelt Lana over hoe spiritualiteit altijd al een deel uitmaakte van haar leven en welke gebeurtenis voor haar het kantelpunt was om meer contact te maken met spiritualiteit

》geven we meer uitleg over de podcast: waarom babbelen we over heksen en wat betekent dat woord voor ons? Is spiritueel leven nog van deze tijd? En is dat dan vooral van dat geitenwollensokken gedoe? Kan je én in de echte wereld leven én spiritueel zijn?

》krijg je het verhaal te horen over onze favoriete sneakers

》delen we onze tip van deze week met jullie

Links + resources:

》Thinx period panties vind je hier: www.shethinx.com

》meer info over Carla en haar female leadership program kan je hier terugvinden: https://carlaclarissa.com/

》je kan ons terug vinden op www.maximevossen.be + www.lanaland.be

》vragen, bedenkingen, opmerkingen? Stuur ons gerust een mailtje op info@hekensdragensneakers.be

》 tunes door onze huismuzikant AA Alfred

About Post Author