Skip to content

Wegwijzer naar jezelf Online journaling cursus

Lana Bauwens

5 modules

6 videos

6 werkboeken

€ 59 

In deze journaling gids nemen we vijf mindsets onder de loep om zo een beter inzicht te krijgen in jouw verlangens en struikelblokken.

Aan de hand van vragen gaan we elk aspect van je mindset onderzoeken. Doorheen je schrijfsels krijg je vat op de verhalen in je hoofd en kan je veel concreter gaan inschatten welke richting je uit wil.
Of welke richting je zeker niet uit wil.

Naast zelfonderzoek – via schrijven – is het ook belangrijk om concrete stappen te kunnen zetten. In deze gids geef ik daarom eveneens tips om na het journalen aan de slag te gaan (aan de hand van onder meer rituelen).

We leggen de basis voor je verdere journal-routine, waardoor je steeds je dagboek als wegwijzer kan blijven gebruiken wanneer je in de toekomst even de weg kwijt bent.

Wat je gaat leren:

  1. Meer zelfkennis en connectie met jouw intuïtie.
  2. Een duidelijk beeld van je dromen en ambities, maar ook van je angsten en struikelblokken.
  3. Kunnen vertrouwen op jezelf om moeilijke beslissingen te nemen.
  4. Structuur en duidelijkheid in je hoofd.
  5. Moeilijke emoties kunnen loslaten en verwerken.

5 modules om jezelf
beter te leren kennen

Wat deze journaling-gids zo uniek maakt, is dat de vragen specifiek zijn opgebouwd om je bepaalde inzichten te geven over cruciale thema’s in jouw leven. Elke module bestaat uit dagelijkse vragen om te beantwoorden, een dag om inzichten te verwerken en een zelfzorgritueel.

Module 1: Persoonlijk
Zelfkennis begint bij inzichten over hoe we in het leven staan. In de eerste module leg je jezelf onder de loep en ga je aan de slag met de vraag wie je bent.

Module 2: Lichaam
Jouw lichaam is jouw tempel die je helpt de wereld rondom jou te beleven is de belangrijkste relatie die je ooit zal aangaan. Maar hoe goed ken jij je lichaam?

Module 3: Liefde
De taal van de liefde is wat betekenis geeft aan ons leven. Hoe we die taal gaan gebruiken in onze relaties is de basis van deze module.

natalie-rhea-riggs-4QHuEm7ls_U-unsplash

Module 4: Geld
Geld is vaak één van de grootste zorgen in ons leven. Op welke manier heeft onze mindset omtrent geld impact op ons leven?

Module 5: Dromen
Geen verandering in je leven zonder richting. Wat wil je? Wat wil je écht? In de laatste module gaan we ons richten op de toekomst en waar je heen wil. Met het kompas in de juiste richting kan je verder op je pad.

Over Lana

Lana is een spiritueel mentor en oprichter van de Heksen Dragen Sneakers. In 2020 bracht ze haar eerste boek Reset uit en richte ze de Reset Studio op. Naast journaling, is Lana vooral bezig met meditatie en mindset

Haar missie is om mensen te inspireren en de tools te geven om hun dromen te volgen en gelukkiger in het leven te staan. 

Op haar website kan je terecht voor persoonlijke coaching en groepssessies.

IMG_3435

Reviews

De journaling gids

Dit is wat mensen vonden van de Journaling gids:

FAQ