Skip to content

Met de feestdagen in het vooruitzicht ging ik alvast even luisteren wat er op de verlanglijstjes staat van ons team.

Kristallen

Kristallen zijn uiteraard een vrij persoonlijke bedoening. Je moet de steen echt voelen of al op zoek zijn naar een specifieke steen. Maar geen paniek, voor de feestdagen kan je altijd een leuke kit aankopen met verschillende stenen. Zoals de leuke kristallen kits van House of Formlab. Onze favorieten? De Sleepy AF kit en de Bye-Bye Anxiety kit.

Diamonds are a girls best friend, of in het geval van moderne heksen… kristallen! Tegenwoordig kan je de mooiste juwelen vinden met je favoriete stenen. We houden het graag lokaal en willen jonge ondernemers steunen, dus ga zeker een kijkje nemen op de Instagram van Wildsoulatheart. Annelies maakt prachtige hangers met je favoriete kristal. Bestellen kan je via Instagram. Ook op de website van Wiezewasjes meer dan keus genoeg. Het leuk daar is dat je ook kan kiezen op basis van je sterrenbeeld.

Kristallen zijn niet louter om aan jou te hangen. Je kan er ook je huis mee decoreren en eventueel beschermen. Met deze unieke en handgemaakte dromenvangers van Satoya Magic. Maar het leukste item vinden we toch deze leuke stockings met kristallen.

Crystal Stocking by Satoya Magic

Kaarsen

Kaarsen zijn een krachtige manier om je intenties te zetten en je energie te brengen naar wat je probeert te manifesteren.

Bij House of Formlab kan je kaarsen vinden die speciaal gemaakt zijn om je intenties kracht bij te zetten op basis van kleur, kruiden en zelfs met bijhorende spreuk. Om het jaar goed in te zetten gaan we voor deze Prosperity Green Spell Candle bundel.

Diamond Creek Candles is een symphatiek bedrijfje uit Brussel. Ze maken kaarsen met kristallen en kruiden. Onze favoriet is de kaars met amethyst, regenboog fluorite en Peacock Ore. De perfecte aanvulling voor op je altaar. Een overzicht van alle kaarsen kan je vinden op hun Etsy shop.

Diamond Creek Candles

Kruiden

Ook met kruiden kan je nooit verkeerd gaan als cadeau en we hebben in België en Nederland een paar echte toppers als het aankomt op kruidige brouwsels.

Laten we beginnen in Pan’s Kruidenbar waar je deze fantastische maanthee kan vinden. Of de thee waar we nu misschien allemaal wel heet meeste nood aan hebben, knuffelen genaamd.

Thee is uiteraard niet alleen voor te drinken. Zo heb je de heerlijke bad thee’s van Mirabella’s Botanicals. Een leuk geschenk is haar box met favorieten waarbij je een badthee kan kiezen, een lippenbalsem en een gewone thee. Onze favoriete badthee is alvast die met lavendel.

Ben je je salie smudge stick een beetje beu en mag er wel wat nieuw leven geblazen worden in je reinigingritueel? Dan kan je de bloemen smudge stick van Honey Honey Healing proberen. Deze staat alvast ook op mijn persoonlijke wishlist.

Boeken

Je kan nooit genoeg boeken heb. Tegenwoordig komen er als maar meer leuke boeken over spiritualiteit uit. Duik gerust eens onze reviews om inspiratie op te doen. Deze staan op de verlanglijstjes van onze teamleden:

Woman van Lucy Woesthoff is een van de boeken die in 2020 een sprankeltje hoop en positiviteit in ons leven bracht. Het prachtige, eerlijke verhaal van een vrouw die haar pad zoekt en daarbij de hand reikt naar alle vrouwen. Lucy staat trouwens nog op ons verlanglijstje van gasten om op de podcast te ontvangen. Hopelijk mogen we haar in 2021 ontvangen.

Na de film en het boek The Secret is er nu ook The Secret – The Magic van Rhonda Byrne. Een boek om meer magie in je leven te brengen en zeg nu zelf, wie wil dat niet.

Ook een topper is The Green Witch van Arin Murphy-Hiscock. Een uitgebreide gids met bakken natuurlijke magie. Je kan ook de grimoire kopen, waarbij je tips krijgt om je eigen book of shadows te maken.

En ten slotte mag het boek Generation Hex van Elfi De Bruyn niet ontbreken in het lijstje. Ga zeker eens luisteren naar de aflevering waarin ze te gast is!

En uiteraard kan je Reset ook nog op je lijstje zetten 😉

Tarot of oracle decks

In het arsenaal van een heks zit uiteraard ook een of misschien wel meerdere kaartdecks.

Hetgeen waar we ongetwijfeld het enthousiasts over zijn is het Sacred Sound Oracle deck van Trust your Truth. Valerie maakt een prachtig intuïtief set kaarten met bijhorend boekje.

Sacred Sound Oracle Deck

Voor wie al wat ervaring heeft met tarot en eens wat anders wil proberen, zet dan zeker de Soul Cards van Kristine Fredheim op je lijstje. Het deck is zo luxueus en de grafische aanpak van het deck geeft je meer ruimte voor interpretatie.

Ten slotte zijn we fan van The Modern Witch Tarot Deck. Het deck is een moderne interpretatie van de klassiek Rider Waite deck. Het voordeel is dat je perfect de boeken over Rider Waite kan gebruiken om je te helpen lezen. Maar laten we eerlijk zijn dat we allemaal wel zaten te wachten op dit meer inclusieve deck kaarten.

Spiritueel leren

Wie liever een cadeau heeft waar nog iets uit te leren valt, heeft uiteraard ook massa’s keuze!

In de eerste plaats is er uiteraard ons Heksen Dragen Sneakers membership waarbij je lid kan worden van Heksen Dragen Sneakers en kan deelnemen aan webinars, maandelijks videos met witchy info krijgt en deel uitmaakt van een exclusieve community. Alle info kan je hier terugvinden.

Nog een leuk cadeau is de Online Kristal Mandala Kit van Free Mind Free Soul. Na een eerste gesprekje bepaal je samen met Verena rond welke kristallen je gaat werken. Zij stelt dan een kit voor je samen en stuurt die op. Daarna heb je samen de kristal mandala les waar je leert hoe je met de kristallen kan werken. Dit is zo eentje die we misschien iets minder subtiel gaan doorsturen naar de mama. *hint hint*

Wie het nieuwe jaar wil beginnen met wat meer zelfkennis kan aan de slag met de Journaling gids van Lana. Je krijgt journaling tips rond 5 thema’s: je persoonlijke, lichamelijke, geld, liefde en dromen mindset. Ideaal om 2021 richting te geven.

Voor wie zich liever in de wereld van tarot wil verdiepen, kan je een online tarot deep dive volgen bij Maxime. Je kan je programma volledig zelf samenstellen en zo stap per stap tarot verkennen als vorm van zelfzorg.

Zelfzorg producten

Met essentiële oliën en een diffuser kan je niets verkeerd doen. Maar voor de Harry Potter fans is er dit leuke kaartenset: Magic for Muggles. Het zijn recepten voor het mixen van essentiële oliën. Wat een fantastisch idee!

Bruisballen recept van Marion Maakt

Voor wie graag zelf aan de slag gaat om verzorgingsproducten te maken, kan terecht bij Marion Maakt. Je kan er kits kopen met een recept en ingrediënten om je eigen natuurlijke verzorgingsproducten te maken. Onze favoriet is de eenvoudige bruisbal! Je kan kiezen om het recept cadeau te doen of het te maken en de bruisbal cadeau te doen.

Ten slotte kan de natuurlijke make up van Rituel de Fille niet ontbreken. Met namen als Enchanted Lip Sheer: Moonseed, Ash and Amber Eye Shoot: Obsedian en de Alchemist Highlighter, zit Rituel de Fille volledig in de heksenwereld. Op mijn verlanglijstje staat de Ash and Amber Eye Shoot: Love Spell.

En dan nu het grootste probleem… dat ik alles wil van op dit lijstje! Laat het manifesteren beginnen 😉

About Post Author