Skip to content

Bad Ass Confidence Online cursus zelfvertrouwen

Bowie Redman

7 modules

7 themavideo’s

21 opdrachten

€ 197 

Ik leer jou meer zelfvertrouwen te krijgen en assertiever te zijn so you can grab life by the fucking balls!

Oké? Let’s do this!

IK HEB NIET ALTIJD ZO VOL ZELFVERTROUWEN GEZETEN…

Zelfvertrouwen en assertiviteit zijn skills die ik door de jaren heen heb opgebouwd. Maar dat is niet altijd zo geweest. Drie jaar geleden overleed mijn vader plotseling, mijn hele wereld stortte in en daarmee al mijn zelfvertrouwen ook. Ik was angstig, onzeker, kon niet meer op mezelf vertrouwen en voelde mij onveilig bij mezelf. Gelukkig heb ik mezelf weer weten op te bouwen onder andere door de technieken en skills die ik jou in deze cursus ga leren. Want het veiligste gevoel wat ik heb, is dat ik weet dat mij zo iets gruwelijks kan overkomen, als het overlijden van mijn vader, en ik dan alsnog erop kan vertrouwen dat ik de skills en technieken heb om mijzelf weer op te bouwen. En er zelfs, ja ik durf het te zeggen, er beter uit te komen dan dat ik er in ging.

Na de Bad Ass Confidence cursus…

  1. Durf jij vol zelfvertrouwen op mensen af te stappen of dat nou een potentiële nieuwe klant, baan of liefde is. Weet jij wat jouw behoeftes zijn en hoe je die moet communiceren en krijgen.

  2. Kan jij beter omgaan met afwijzingen of kritische feedback.

  3. Neem jij op een fijne manier ruimte in voor jezelf en kan jij 100% unapologetically jezelf zijn.

  4. Voel jij liefde, compassie en vertrouwen in jezelf.

ZIT IK HIERNA DAN VOOR ALTIJD VOL ZELFVERTROUWEN?

Kijk, het komt je niet zomaar aanwaaien. Zelfvertrouwen is een spier en die moet je blijven trainen. Natuurlijk zal je ook nog wel eens onzeker zijn, dat zijn we allemaal, maar na deze cursus weet jij hier beter mee om te gaan. En als jij nu deze investering in jezelf doet dan pluk je daar – net als ik – de rest van je leven de vruchten van.

Module 1: What if
Introductie: wat is zelfvertrouwen en hoe pakken we het aan? In deze module gaan we ons inbeelden hoe je leven eruit gaat zien als je nooit zelfvertrouwen opbouwt en ga je daaruit juist punten halen die je wél wilt leren in deze cursus.

Module 2: Fiercely loving yourself
Zelfvertrouwen begint bij zelfacceptatie en dat kan best een hele kluif zijn. In deze module leer jij wat jouw beste eigenschappen zijn, hoe je op jezelf terug kan vallen, hoe je liefde en acceptatie voor jezelf kan voelen en hoe je veilig kan zijn bij jezelf.

Module 3: Be brutally honest
In deze module leer je eerlijk te zijn naar anderen en zal je leren dat dit als eerste begint met eerlijk te zijn naar jezelf. Je leert hierin dus ook de minder leuke kanten van jezelf kennen en hoe je die kan accepteren en eventueel verbeteren.

Bad Ass Confidence cursus_WildMouth_RedderInRood_Bowie Redman Barbiers-07

Module 4: Asking for it
Behoeftes aangeven kan pas als je weet wat die behoeftes zijn. In deze module ga je leren hoe je dat ontdekt, communiceert en er voor zorgt dat je het ook krijgt. Daarin hoort dus ook kijken naar je eigen grenzen en die leren te stellen.

Module 5: Claim your space
Deze module gaat helemaal over communiceren, hoe zet jij jezelf krachtig neer zodat anderen niet over je heen walsen en hoe leer je op iets terug te komen wat je eerder nog zo krachtig hebt gezegd? In deze module leer je ook hoe je ruimte daarvoor kan maken en voor jezelf.

Module 6: Accept the uncomfortable 
In deze module leer je hoe je om kan gaan met negatieve feedback en een afwijzing, hoe je daar ook leerpunten uit kan halen en je leert comfortabel te worden met buiten je comfortzone te treden.

Module 7: Practice what you preach
In deze afsluitende module zet jij een concreet actieplan op, je gaat alles wat je hebt geleerd verankeren en ervoor zorgen dat jij altijd weet waar je op terug kan vallen.

Over Bowie

Not made to be subtle

Not made to be subtle, dat is een quote die goed bij mij past en die mij al vrij jong duidelijk werd. Niet dat ik geen finesse heb of subtiliteit bij mij niet voor komt, maar ik schuw niet om mijn mond ergens voor open te trekken. Ik kan met gemak woorden geven aan dat wat gezegd moet worden, en waar ik dat vroeger soms als struikelblok zag – want oei je mag vooral niet als “brutaal” worden gezien – zie ik nu voornamelijk als kracht.

Want dat is het ook. Het zorgt er namelijk voor dat ik helder kan verwoorden wat er speelt, dat ik niet bang ben om onderwerpen aan te raken die we liever schuwen en dat ik dat ook voor anderen kan doen. En zo navigeer ik mijzelf ook door dit ondernemers avontuur: met rake woorden, een beetje brutaliteit en vooral heel veel hart en liefde voor wat ik doe.

your instructor-03

Reviews

Bad Ass Confidence

Dit is wat mensen vonden van de Bad Ass Confidence cursus:

FAQ